Sisustussuunnittelu

Sisustusliike Uniikki suunnittelee sisustukset kokemuksella | Turku

Sisustusliike Uniikki on oman alansa ehdoton ammattilainen Turun alueella. Vahvalla perheyrityksellä on takanaan vuosikymmenten kokemus sisustussuunnittelusta. Sisustussuunnittelijat Hanna ja Elle Kangaslahti palvelevat asiakkaitaan ammattitaidolla alusta loppuun saakka kaikissa suunnittelun vaiheessa. Meille asiakaspalvelu sekä työn jälki ja laatu ovat ensisijaisia työssämme. 

Varaa aika sisustussuunnittelijalle »


Asiakaskäynnit koteihin ja julkisiin tiloihin

Sisustussuunnittelijat Hanna ja Elle Kangaslahti tekevät asiakaskäyntejä niin koteihin, yrityksiin kuin julkisiin tiloihin. Asiakaskäynneistä veloitamme 80 € / käynti. Asiakaskäynti kohteessa sisältää tutustumisen kohteeseen ja asiakkaan toiveiden kartoituksen. Käymme läpi tilan mahdollisuudet, työn laajuuden ja asiakkaan toiveet tilalle ja tilankäytön. Myös elämäntilanne tai yrityksen senhetkinen tilanne kartoitetaan ja otetaan huomioon mahdollisessa kartoituksen pohjalta tehtävässä suunnitelmassa.

Mikäli kartoitus johtaa varsinaiseen sisustussuunnitelmaan, hinta sovitaan kohteen mukaan.

Sisustussuunnitelman valmistuttua sovitaan tapaaminen, jossa esittelemme sisustussuunnitelman asiakkaalle. Ennen varsinaista toteutusta laadimme eritellyn tarjouksen tuotteista ja suunnitelman toimitusajoista.


Valaistussuunnittelu

Teemme myös valaistussuunnittelua Turun alueella. Huonekalujen, pintojen ja tekstiilien lisäksi tunnelmia ja fiiliksiä luodaan valaistuksen avulla. Asiantunteva sisustussuunnittelija valitsee valaisimet kohteen ja tarpeen mukaan.


Tyytyväiset asiakkaamme

Sisustusliike Uniikilla on vankka kokemus niin yksityisten kotien sisustusratkaisuista kuin julkiskohteista Turun alueella. Olemme sisustaneet monia Turun kaupungin päiväkoteja, lastenkoteja ja erilaisia toimitiloja. Teemme kestävät ratkaisut ravintoloihin (Ski Bistro, Ruka) kuin hotelleihin. Olemme sisustaneet esimerkiksi Hotel Strandbon, Hotel Kalkstrandin ja Hotel Airisto Strandin. Sisustamme niin nykyaikaisin tyylein kuin vanhaa kunnioittaen. Esimerkiksi arvokohde Brinkkalan talossa ajan sisustustyylit tulee huomioida. Olemme toteuttaneet myös NCC Rakennukselle malliasuntoja.